Min specialburgare.
Ibland får jag till det
- Inläggsdatum 21 mars, 2011
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
- Inläggsförfattare Av Fredrik Wass
I det senaste numret av Internetworld har jag gjort ett nedslag i Göteborgs entreprenörsliv. Jag har talat med entreprenörer, inkubatorer och olika ”entreprenörs-stödjande” organisationer för att få deras…
Kristin Heinonen har ett förflutet på Sveriges Radio, driver framkantspodcasten What’s Next och jobbar numera som PR-konsult. Men hon är inte nådig när hon dömer ut den svenska…
Hör du till de som har tittat på The West Wing eller Commander in Chief och blivit impad av hur de politiska staberna handskas med media? Helt klart…
Janne Josefsson har högst förtroende bland svenska journalister enligt Förtroendebarometern 2013 (pdf) som görs av Medieakademin och TNS SIFO. Janne har högre förtroende hos män än hos kvinnor. Enligt Sören…
4 kommentarer
Läckert.
Den här frågan bara måste ställas: hur kärnar du ur avokadon utan att dela den?
Jag förstår inte frågan? Jag delade avokadon på mitten, tog ur kärnan och gröpte sedan ut en avokadohalva med en tesked ur skalet. Sedan skivade jag den halvan i 3-4 skivor, varav en syns uppe på burgaren. 🙂
Tre timmars sömn will do this to your brain. Jag tänkte inte på att man kan halvera en avokado på två håll. 🙂